miércoles, 25 de marzo de 2009

Amb bici a l'escola



Després de l'èxit de l'edició de la campanya Amb Bici a l'escola del curs 2007-08 en la qual van participar 11 centres escolars de les comarques de Castelló, Castelló en Bici, organitza conjuntament amb la resta de col·lectius que formen Con Bici, Amb Bici al cole 2008-09.
Per tal d'informar dels seus detalls tindrà lloc una sessió informativa en la Sala de Juntes de l'Escola Oficial d'Idiomes de Castelló el proper dilluns, 30 de març a les 18h.
Podeu veure per a obrir boca de la web de la campanya i un tràiler de l'audiovisual que s'oferirà als centres participants.
El vídeo és una mostra del bicibus organitzat pel col·legi Reconquista de Cangas de Onis en la campanya del curs passat.


lunes, 16 de marzo de 2009

Excursio Bici+Tren


(Foto de www.tracksapedals.com)

VIES VERDES DE GIRONA (Ripoll-Blanes)
del 9 al 13 d'ABRIL

Dijous 9
Eixida des de l'estació de RENFE de Castelló a les 11:34 hores en tren ( s'ha d'estar un quart d'hora abans). Arribada a Capdevànol cap a les 19:00 hores on farem nit al càmping, a 2 km de Ripoll.

Divendres 10 - Diumenge 12
Farem en bici els 180 km entre Ripoll i Blanes (130 Km de via verda i 50 km de carreteres amb poc trànsit i algun desnivell). Divendres i dissabte farem nit als càmpings de Sant Feliu de Pallerols i Llagostera, respectivament; diumenge, a l'Hostal "La Barca" de Blanes.

Dilluns 13
Tornada des de l'estació de RENFE de Blanes en tren a les 8:30 hores. Arribada a Castelló a les 14:56 hores.

Telèfon d'informació: 618443263 (David)
Els que estigueu interessats us heu d'apuntar abans del 20 de març.


martes, 3 de marzo de 2009

Yo Quiero Uno

Servidora me ha pasado información sobre un invento que en mi opinión no tiene desperdicio. De momento no está a la venta y también se desconoce el precio, el cual, si entra dentro de lo que se considera razonable, supondrá que se venda como churros y si no, al tiempo... ¿Jarro de agua fría para los fabricantes de bicis eléctricas? ¿O un producto más entre la oferta?

Gracias Servidora por habernos brindado este post :) Un abrazo desde aquí.


Más información sobre GreenWheel aquí.


Perico.