jueves, 20 de diciembre de 2007

Por si alguno todavía no se ha enterado.....

El Ayuntamiento distribuirá 150 bicicletas para aliviar el tráfico ( El Periódico Mediterraneo - 15/08/2007 )

La información me la envió ya hace tiempo Birgit.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hui he escoltat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Castelló en la ràdio dient que les bicicletes de préstec es ficaran a partir de mitjan mes de gener.
Estava previst ficar-lo en marxa estos Nadals, però la falta de peticions dels usuaris els obliga a ajornar la posada en marxa, perquè no tindria massa sentit ficar les bicicletes en les estacions si ningú pensa agafar-les (paraules del regidor). Així que esperaran a la tornada de vacances, a què s'apunten especialment els estudiants de la Universitat...
...Ja vorem, però no crec que l'alumnat de la UJI es pegue per les bicicletes, vistes les limitacions del servei de préstec (www.bicicas.es). Si no milloren les condicions del servei, és molt millor el sistema de préstec de bicis que ja funciona fa temps a la UJI.

CS a Piñón dijo...

Fa més el que vol que el que pot. Si de una vegada per totes li feren la vida impossible als cotxes... podrien començar a parlar i creure en la bona voluntat, però clar, això són vots.... Tindrem algun dia carril bici i un servei d'autobusos modern i eficient?

Salutacions, Perico.